RING OSS - 033-323 73 30

Sälja bil Borås

RING OSS - 033-323 73 30

Om oss

Som etablerad bilhandlare hjälper vi kunder som ska köpa och sälja bil i Borås.

Välkommen till oss på Örns Bilcenter AB! Vi är ett företag med stor passion för bilar och bilvård. Till oss kan du alltid vända dig för att få hjälp med rekond av bilen samt för att köpa och sälja bil i Borås. Vår erfarna personal gör manuellt värderingar av din bil och när du väljer att sälja bil i Borås med oss får du alltid ett rättvist bud på din begagnade bil.

Kontakta oss när det är dags att köpa och sälja bil i Borås!

Ta hjälp av en pålitligt bilhandlare när du ska köpa och sälja bil i Borås

Vi anser att det lönar sig att vara en ärlig bilhandlare. Vi ger alltid korrekta värderingar på din begagnade bil och ser till att du får betalt för din bil redan innan vi själva sålt den vidare. Vi tror på ärliga affärer, ärliga bilvärderingar och god service till våra kunder. Det fokuset har också lett oss till ett omtyckt och etablerat företag på marknaden. När du säljer bil i Borås med oss ingår:

  • Hämtning av bilen oavsett vart du befinner dig i landet.

  • Ingen inlämning på besiktningsstation.

  • Vi fixar städning och tvätt av bilen.

  • Du får pengarna på ditt konto direkt efter accepterat bud.

Förutom att du kan sälja bil i Borås med oss så kan du även kontakta oss om du vill köpa eller byta bil. Vår kunniga personal hjälper dig hitta bilen som passar just dina behov och önskemål – allt till ett vettigt pris. Kontakta oss för en provkörning! 

Vi är det givna valet av bilhandlare när du ska köpa och sälja bil i Borås. Tveka inte på att höra av dig om du vill ha hjälp med att byte, köpa eller sälja bil i Borås!

Finansiering och försäkring

Behöver du hjälp med finansieringen av bilen? Vi samarbetar med några av de bästa alternativen på marknaden när det gäller lån och försäkring. Genom vår partner MyMoney Bilfinans kan vi erbjuda ett av marknadens absolut bästa finansieringsalternativ till en rimlig ränta. För våra finansieringskunder kan vi även erbjuda försäkringar på den begagnade bilen via Svensk bilhandelsförsäkring. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig när du ska köpa och sälja bil i Borås!