RING OSS - 033-323 73 30

Sälja bil Borås

RING OSS - 033-323 73 30

Sälja bil

Sälja bil i Borås? Vi hjälper dig!

Är tiden kommen för att byta eller sälja bil i Borås? Låt oss sköta om din bilaffär! 
Genom att låta oss sälja din bil i Borås når du en stor målgrupp via vårt kontaktnät och våra egna sälj/marknadsföringskanaler. Detta är vårt jobb sedan länge, vi kan bilar och framförallt hur man sälja dem. Därför kan vi ge dig som säljer bil i Borås betalt redan innan vi själva ens har sålt den vidare. Dessutom kan vi hämta bilen hos dig eller på din arbetsplats. Självklart kan du komma med den till oss om du hellre önskar detta. Allt för att du ska få en så smidig och säker bilaffär som möjligt. Genom att låta oss sälja bil i Borås slipper du lägga ned massa onödig tid på försäljningen, tid som du istället kan lägga på något annat helt enkelt.

Ska du sälja bil i Borås? Kontakta oss och få en värdering av din begagnade bil!

5 fördelar med att sälja bil i Borås med oss 

1. Smidigt

Vi värderar och tester din bil i befintligt skick. Är det något vi bör veta om din bil så kan du ta upp detta med vår kunniga personal. Detta för att du ska få en så säker värdering som möjligt när du väljer att sälja bil i Borås med oss! 

2. Ärligt 

Stämmer din beskrivning överens med den faktiska bilen så står vi för vårt bud och du får pengarna direkt på kontot. 

3. Tryggt

Vi tar hand om dina lån och det tråkiga pappersarbetet. När du väljer att sälja bil i Borås med oss ser även till att ägarbytet sker omgående. 

4. Korrekt

Värderingarna görs manuellt av oss och du får alltid ett dagsaktuellt och rättvist bud från oss.

5. Snabbt

Vi betalar dig redan innan vi själva sålt din bil. Vi använder digitala överföringar för att vara säkra på att transaktionen sker säkert och snabbt. Du får pengarna på kontot innan du lämnar över bilen till oss.